Tävling 2


Tävla hos Sara om en personlig almanacka, det gör jag!

Today is just another day...

Denna dagen har spenderats på jobb (extrajobbet).
Man ställer ju upp för en kollega när hon ska åka utomlands på semster med sina föräldrar och barn. Så nu har det blivit två dagar här på Mobila, rätt skönt med lite omväxling även om jag ska jobba både lördag (Triangeln) och söndag (Mobilia). 
Imorgon blir det labet "som vanligt". Rena PCR produkter och skicka iväg för sekvensering :D hoppas alalt går bra, *hoppas hoppas hoppas*

Thats all for now. 

It is not our fault!!!

Kan man bli mer matt?

Det är inte vårt fel att våra leverantörer gör fel, sen att det hänt två gånger nu är väll lite för många gånger.
Men samtidigt förstår jag kunderna, det är ju deras pengar....
Men det löser sig säkert :D


Work today...

Det är en stor skillnad mellan att vara på labbet och jobba på kontoret.

Kontakten med kunder, rörelsen på Mobilia och snacket med kollegorna. På labbet är det problem lösning, varför fungerar inte PCRn som den ska; varför får vi inga band osv. Men visa kunder hade behövt lite problem lösning de med :P
Det bästa är om man kunde få lite av båda, lite kunder och lite lab.


Tävling 1


Jag tävlar om ett paket med Noka från Scandinavian Health & Beauty hos Sara


Vad är jag?

Förr var jag alltid en natt människa kunde vara upp till sent utan att känna mig trött, men jag hade aldrig problem med att ta mig upp SNOZZE ringde mig aldrig på morgon. Men nu känner jag mig död tidigt på kvällarna, orkar knappt sitta uppe med sambon för att kolla film utan nu är jag en renodlad morgon människa ringer klockan halv sju går jag upp då och detsamma gäller om jag vaknar efter åtta på helgen. Lönt att ligga kvar nä, även om jag inte har något inplanerat.

Work for the money

På väg till jobb haft en helg ledig innan och denna helgen jobbar jag bara idag skönt. Men väll på jobb är det oftast skönt att vara. Snacka skit och hjälpa kunder. Nästa helg jobbar jag både lördag och söndag men på olika kontor :P lite omväxling förnöjer. Men kommer nog vara rätt död efter det... Men det får bli nästa helgs problem. 
Det drygaste med att jobba i Malmö är att bussarna inte går så ofta (en gång i timmen) så jag är alltid på jobb mellan 40-30 minuter innan jag börjar. Sååå drygt.
Sambon var i Trelleborg och festade igår, visst är det skönt att vara ensam hemma ibland men det är rätt tråkigt också. och jag brukar alltid ha svårt att somna när han inte är hemma men det förhållandevis bra i natt :P

Back again

Jag har sagt det innan men nu ska jag börja blogga igen :) Det har hänt så mycket det senaste året.
Den 18 juni förra året gick min mormor bort, och det var början på det senaste årets neråt spiral och där jag nog börjar nå halvvägs upp iaf. Ett halvår efter gick både min mormors lillebror och min sambos morfar bort.
Det är och var alldeles för mycket under för kort tid. Min mormor var mitt stora stöd, den mysiga gumman man kunde prata med utan att känna att man blev dömd på något sätt. Mormors bortgång spädde på det "hat" som finns i min släkt, hat är nog fel ord.Vi kan säga att folk absolut inte kan komma överens i min släkt. Mestadels är det nog vanlig syskonkärlek.
Men det är inte bara deprimerande saker som hänt i mitt liv. Jag har fått världens sötaste kusin, Agnes. Som jag även fick förnämenheten att bli gudmor till :) och min släkt utan vissa personer träffas nu mycket mera och det älskar jag, så skönt att kunna prata och snacka skit tsm :D Jag har även fått min kandidat examen i biomedicin. Men skolan är inte slut för det. I höst blir det master i biomedicin, två år. Sen får vi se vad som händer :P

RSS 2.0